Nelosten itsenäisyyspäivätanssit

Kokemuksia vuoden 2013 itsenäisyysjuhlasta

Harjoitukset alkoivat pian syysloman jälkeen. Harjoitukset menivät hyvin! Jotkut liikuntatunnit kuluivat tanssiharjoituksiin, myös jotkut muut tunnit kuluivat. Harjoitukset olivat kuitenkin kivat.

Ajattelin että tanssit olisivat kauheat, koska pelkäsin tekeväni virheitä ja että parini olisi huono. Mutta ajan myötä mieleni muuttui. Tansseissa en tehnyt virheitä, eikä parini ollut ollenkaan huono.

Finlandia-taloon lähdimme tilausbussilla. Busseja oli Finlandiatalolla vaikka kuinka monta, ihmisiäkin siellä oli paljon. Jouduimme odottamaan aulassa tosi kauan. Sain pienen allergiakohtauksen, koska siellä olevilla ihmisillä oli tuoksuvia lakkoja ja hajuvesiä. Kun vihdoin pääsimme liikkeelle, pääsimme alkuun kättelemään Jussi Pajusta uutiskameroitten keskellä. Saimme alkujuomat ja sen jälkeen siirryimme syömään leipää, tikkareita, leivoksia ja mehua.

IPjuhla_2013_kattelyjonoRuuan jälkeen siirryimme saaliin katsomaan Elastisen esitystä ja sen jälkeen ryhdyimme tanssimaan. Tanssitilaa oli hyvin vähän. Parasta kuitenkin oli tanssiminen, koska ei haitannut jos teki virheen.

IP-juhla_2013_ElastinenLähtiessämme muutama luokkalainen eksyi matkalla. Kun Maija-ope etsi heitä me muut istuimme penkeillä. Maija palasi ja vei meidät bussiin. Siellä eksyneet olivatkin! Lähdimme tanssimaan vanhemmillemme.

Parasta tansimisessa vanhemmille oli tiputanssi, koska äiti sai tulla tanssimaan kanssani. Paras tanssi oli Cicapoo. muita tansseja oli Letkis, Cingulbels, Zifimikser, Rockenroll…

Minerva Aarnio,
Metsolan ala-asteen koulun oppilas

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.