Koululaisten talvileiri kutsuu!

Mikäs on talvilomalla hauskempaa kuin nauttia lumesta ja mukavasta seurasta leirillä! Hekolo ja Opetusvirasto järjestävät jälleen talvileirin helsinkiläisille 3.–6. -luokkalaisille Vaaruvuoren hienoissa maisemissa. Päivät kuluvat ulkoilmasta nauttien ja askarrellen ja leikkien uusien ja vanhojen leirikaverien kanssa. Pimeän laskeuduttua voidaan piipahtaa vaikka soihduin valaistussa pulkkamäessä ja nauttia talvisaunan löylyistä.

Talvileiri_hankilapset

Parhaiten leirifiilikseen pääsee seuraamalla leiriblogeja. Hekolon blogit löytyvät osoitteesta http://www.hekolo.fi/blog

Viime vuoden talvileirin blogista löytyy mm. seuraava merkintä: “…Osa leiriläisistä kävi kiertämässä Vaaruvuoren luontopolkua ja satumainen lumimaisema teki vaikutuksen pienimpiinkin. Leirikeskuksessa on pulkkailtu, saunottu, pyöritty hangessa, istuttu nuotiolla, syöty loistavaa ruokaa ja rakennettu lumilinnoja. Varsinkin pulkkailu on ollut suuri hitti. Pulkkamäki on valaistu ja pulkkailijat varustettu taskulampuilla. Valoshow on ennennäkemätön!”

valopimeässä

Koululaisten kesäleirien hakuaika lähestyy myös kovaa vauhtia. Helmikuussa ala-asteille jaetaan jälleen Kesäloma ja kavereita 2014 -julkaisu, josta löytyvät kaikki kesäleirit tietoineen ja hakuohjeineen. Samat asiat saat luettua myös Hekolon nettisivuilta (www.hekolo.fi).

Lähde mukaan leireilemään!

Leiritoiminnasta kirjoitti Hekolo ry:n toiminnanjohtaja Petri Mäntylä.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.